Wordless #09

Assalamualaikum.


📌 Trip ke Vietnam pada bulan November 2013. Masa ni tengah mengandungkan Syafi 6 bulan. Selebet je masa tu sebab alah pada wangi-wangian dan alat kosmetik. 

📌 Baru perasan entri ke Vietnam takde lagi. InsyaAllah nanti sis share tempat-tempat yang sis lawat masa di sana nanti. 

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

34 comments:

  1. Best tengok ana .merata berjalan. Best2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Vietnam ni first negara luar yg Ana pergi. Tu pun fully sponsor by MIL. Kalau tak, tak merasa pun Reen 😅

      Delete
  2. Sekarang ke mana-mana menjejak bersama Syafi..yeyy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak kecik tu mana boleh tinggal PC. Sebut je hotel bukan main gembira dia. 😅

      Delete
  3. Replies
    1. Best juga kak. Tp 3 hari tak cukup lah kak. Dapat pergi beberapa tempat je 😊

      Delete
  4. bestnya ana.. banyak tempat ana dah travel ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Dilah. Rezeki org taja masa ni 😅

      Delete
  5. Wah Ana dah sampai Vietnam ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun 2013 kak. Lama dulu. Tu pun mak mertua sponsor. Kalau tak, tak merasa ke sana lagi. 😀

      Delete
  6. lepas ne planning nak travel mana lagi kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun ni RM tak berapa ok lah Fae. Kena jalan2 dalam negara je nampaknya 😊

      Delete
  7. Wahh pregnant pun sempat travel. Sempoi la kak Ana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki di taja tu Mai. Kalau tak, takde kak Ana ke Vietnam tu. Hehe 😅

      Delete
  8. Perut selebet belakang cerita,
    Yang bestnya pregnant2 tu boleh jenjalan,
    Nnt buatlah entry, mesti best nak membaca ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best dpt pergi jalan2 Mrs Pip. Tp yg tak best kena selalu cari toilet. Hehe. 😊

      Delete
  9. waalaikummusalam Ana.. (hehe, tolong jawab soalan ana )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Terima kasih sudi singgah di sini DP 😘

      Delete
  10. Banyaknya tempat berjalan huaaaa jeles.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada org lagi banyak jalan lah Syed. Kak Ana ni nubis lagi. Tapi Alhamdulillah utk semua pengalaman dan rezeki tu 😊

      Delete
  11. Replies
    1. Macam mak hantar anak ke sek adalah Hernee. Hehe 😅

      Delete
  12. Auchhhh untungnya Syafi dalam perut pun dah travel hehe. Tak sabar nak tunggu entri tu sis :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha bukan dia tau pun. Dah besar ni baru dia tau berjalan tu apa. Tp parok juga lah Ira sebab selalu minta pergi hotel 😅

      Delete
  13. Apa yg selebetnya..... comey je hakak tengok.
    Tak pernah lagi pergi Vietmam. Orang kata kotor ye ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. so far ok je ana tgk. in fact toilet dia pun bersih dan tak berbau. masa di delta mekong pun tandas dia ok. maybe dekat kawasan luar bandar kot kak.

      Delete
  14. Tentu seronok naik feri menyelusuri sg Mekong,
    tenguk peninggalan perang, textil murah2.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naik bot je Wak. Seronok sgt. Satu pengalaman utk diri sendiri 👍

      Delete
  15. Baru ja tengok #goasean channel 737. Ada penerangan tentang Vietnam 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke. Best juga di Vietnam. Ada benda yang kita tak jumpa di Malaysia 😘

      Delete
  16. Bestnya Ana. Berjalan banyak tempat dah <3 Kan, ada juga entri yang tak up lagi walaupun dah bertahun berlalu. Siqah pun sama jugak. Hii. Nak juga update nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ada rezeki Ana. InsyaAllah nanti sampai juga rezeki Siqah ke mana pun nak pergi. ❤❤

      Tu lah nk kena kumpul gambar lama semula.😅😅

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah saya akan membalas kunjungan anda semua ❤