Hadiah GA dari Mek Zumbie

Assalamualaikum.

Selasa lepas satu parcel pink telah selamat mendarat di pintu rumah. First time sis dapat hadiah guna easy parcel. Comel betul warna parcel  tu. 


Bila tengok nama pengirim tu sis duk terpikir sama lah gerangan si pengirim sebab sis tak familiar dengan nama tu. Pikir punya pikir baru teringat yang Mek Zumbie ada post satu entri yang dia akan pos hadiah pada hari Isnin. So confirmlah ni dari Mek Zumbie. Terus sis text dia inform barang dah sampai. 

Haaa...  Nak tau tak apa suprise gift yang sis dapat???  



Taraaaaa...... 




Portable Microphone... Warna light gold lagi. Cantik sangat. Terima kasih Mek Zumbie atas hadiah tu. Sis suka sangat. Semoga Mek Zumbie dimurahkan rezeki ye. 😘😘

Dan yang paling suka ialah Syafi. Siang malam menyanyi. Berhuhuhu lah sis tadah telinga. 

video


Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

51 comments:

  1. wah bestnya dapat microphone.. Tahniah kak ana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dear. Budak Kecik tu lah palingg happy. Tgh caj pun dia boleh tarik changer tu nak nyanyi 😅😅

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah. Sangat comel. Terima kasih ye dear 😘

      Delete
  3. Hahaha Syafi buat konsert kugiran percuma tu kak. FOC ! Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak larat nak dengar Ira. Sound paling kuat pulak tu dia pasang. 😂

      Delete
  4. Boleh standby masuk mentor nanti sis... tahniah sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mentor di rumah je tuan. Tak boleh lebih2. Hehe

      Delete
  5. Wahh... sioknya.. dari dulu nak benda ni tp dapat g. Boleh da hari2 karok. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh beli dari Mek Zombie. Dia ada jual. Nanti hari2 boleh karok. 😊

      Delete
  6. Haha. Comelnyaa Syafi. Seronook dia ye. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok tak boleh nak cakap. Dalam kereta pun dia boleh bantai nyanyi. Huhu 😅

      Delete
  7. wahh dh mcm Dr Vida ada microphone sendiri tuu..tp dh jd ibu tu terpaksa la mengalah kat syafi kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dr Vida punya extra vaganza kak. Lip lap sana sini. Huhu.

      Mengalah banyak. Semua parcel dia bunyi. Bukan tau pun apa ada dalam tu. Hehe 😅

      Delete
    2. mmg betul Ana...dgn anak2 kita akan mengalah, tu baru satu...tunggu nanti bila ada 2 atau 3...kalau dpt 1 give silap2 kena beli lagi 2 supaya diaorg tak berebut atau sedih...own experience ni tau..hehe

      Delete
    3. Akak lagi lah ramai anak. Lagi banyak experience. Tabik spring lah dengan akak. 😘😘

      Delete
  8. Replies
    1. Alhamdulillah. Best kalau suka menyanyi macam Syafi😊

      Delete
  9. Wahhhh lepas ni hobi baru akak karoke la nanpaknya hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang idok ler Syed. Cukup lah hari2 dengar Syafi karok. 😅

      Delete
    2. hahahah syafi karok lagu apa je kak? twinkle2 ke?

      Delete
    3. Twinkle twinkle antara salah satu. Jgn tak tau, selawat syifa is on the top ok. Walaupun bacaan dia ke laut dan selalu ulang2 ayat 1-2 jer. Hahaha

      Delete
  10. Alhamdulillah tahniah kek... :)
    Syafi tunjuk bakat ya syg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih PC. 😘

      Semua dia nak tunjuk. Hadap jer lah kak ana ni dengan dia. 😅

      Delete
  11. Cantik microphone tu, haha. Mai dapat make-up brush dari Mekzumbie, bacalah entry terbaru mai, kekeke.

    Sakanlahhhh Syafi berkarokae ni...Mohon bertabah. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ana dah baca. Makin sakan lah mai bersolek ye. Dapat lipstick lagi. Complete set. Tahniah Mai. Kak ana happy for u dear 😘😘😘

      Part syafi tu memang bertabah selalu 😅

      Delete
  12. wahhh bestnya dapat mikrofon. lebih feel la kalau nak menyanyi lepas nie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Feel atau lebih kepada SS tu mmg dah lama ada dear. Hehe. Tapi yg over feel budak kecik tu 😅

      Delete
  13. wah syafi.. apa nk di kata. :D kiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menyanyi dan terus menyanyi. Sampai sakit telinga bonda ni haa 😅

      Delete
  14. Comel sangat parcel tu..
    Tahniah Ana..

    ReplyDelete
  15. hahaha , comel betul syafi nih haaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel lah sangat 😂. Banyak akal nak kenakan org 😅

      Delete
  16. Hihi comel sangat si comel nie menyanyi.. anyway tahniah kak Ana dengan pemberian hadiah dari Mek.. Semoga akak dan semua rakan-rakan dimurahkan rezeki.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih shikin. Mudah-mudahan Allah murahkan rezeki kita semua insyaAllah 😘

      Delete
  17. bestttnya dapat hadiah, tahniah kak Ana. cantik mic tu, sebab warna gold 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik sgt. Sama tema dengan blog kak ana. Hehe. Terima kasih dear 😘😘

      Delete
  18. mcm tu ke easy parcel, baru tau..

    hye dear.. jemput join segmen blog saya
    http://fashapurple.blogspot.my/2017/03/segmen-bloglist-april-2017-by-farah.html
    ada giveaway untuk 3 blogger bertuah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah tu lah easy parcel. Saya pun baru tahu baru2 ni. Comel jer warna parcel dia kan. Hehe.

      Terima kasih atas jemputan. InsyaAllah nanti saya join ye. 😘

      Delete
  19. alhamdulillah & thniah tau ! semoga murah rezeki si pemberi dan si penerima .. amin ya rabb =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ju. Semoga rezeki Ju sekeluarga juga dimurahkan. InsyaAllah 😘😘

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah saya akan membalas kunjungan anda semua ❤