Hadiah awesome untuk Top Commentor dari blog Lady in Red Planner

Assalamualaikum.


Alhamdulillah awal bulan ni sis terima satu emel dari LZ owner blog Lady in Red Planner yang mengatakan sis terpilih sebagai pemenang utama untuk Top 5 Commentors di blog beliau. Entri di SINI


Dan 2 hari kemudian satu parcel yang agak besar selamat mendarat di pintu rumah. Bila tengok nama pengirim sis macam blurr juga sebab tak pernah nampak pun nama tu sebab selalu guna initial name je dengan LZ tapi bila tengok alamat terus tahu dah dari siapa. 😘

Sis pun dengan excited (bukan gelojoh) buka parcel tu. Nampak satu barang elok berbungkus di dalam plastik. 




Kemudian bila dah buka palstik tu sis terus teruja. Mana tak nya, plastik tu berisi Mango Handbag. Serius cantik giler color dan design dia. Jatuh chenta di buatnya. Dah lah warna tu kesukaan LZ pula tu. Lagi lah sis terharu. Padahal sehari sebelum sampai hadiah tu LZ ada buat satu entri What's In My Bag dan LZ ada cakap yang dia peminat designer handbags. Then sis pun komen lah kata MIL sis pun sama macam LZ dan selalu juga sis dapat designer handbags tu kalau MIL dah ada koleksi terbaru. Tup tup esoknya sis dapat handbag dari LZ. Terharunya. ❤❤






To LZ - thank you soooooooo much. Ana suka giler dengan beg tu. Cantik sangat-sangat. Ana doakan semoga LZ sekeluarga dimurahkan dengan rezeki yang melimpah ruah sentiasa. Amin. 😘😘

Pada yang belum follow blog LZ,  sila lah follow sekarang. Klik je header di atas tu. LZ pun suka nak cari rakan-rakan baru. Sama-samalah kita menambahkan dan merapatkan silaturahim sesama rakan blogger and keep supporting each other. Peace yo. 😊





Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

40 comments:

  1. Perghhhh hebatlah dapat handbag terus! Semogak kak LZ dimurahkan rezeki ya :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnnn..
      Thanks Cikgu Syed πŸ˜„

      Delete
    2. Amin amin ya Rabbal'alamin πŸ˜ŠπŸ‘

      Delete
  2. Replies
    1. Cantik sangat2. Alhamdulillah rezeki sis 😍😍

      Delete
  3. Alhamdulilah tahniah ana ..😘😘😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih Wani 😘😘😘

      Delete
  4. Ira masih dalam perancangan ni nak buat entri review gift tapi masih dalam membeku dalam draft hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak bawa keluar macam mana nak cair adik manis. Cuba kasi keluar sikit. Hehe. 😘

      Delete
  5. Tahniah sis..
    Rezeki..
    Cantik beg tu tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.
      Terima kasih Mrs Pip.😘
      Cantik sgt2 😍😍

      Delete
  6. alhamdulillah..yeyyy..tahniah kak...bestnya...semkin erat ukhuwah dialam maya..syukur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ada rezeki kak ana. 😍
      InsyaAllah mudah-mudahan berpanjangan ukhwah yang di bina. 😘

      Delete
  7. Allahuakhbar, terharu yang amat LZ baca entry Ana.. Rasa sebak pun ada.. Tak sangka pemberian yg sangat kecil, dihargai πŸ’..

    Terima kasih atas review ini Ana. LZ x harap penerima gift LZ buat reviews (x mau susahkan mereka) tapi you all sangaaaaat baik hati 😘..

    Thanks​ a million! Thanks for your support! Muahhh 😘😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kecil bagi LZ sangat besar maknanya bagi Ana. Terharu sangat2. Walaupun tak pernah berjumpa tapi rasa macam rapat sgt. ❤❤❤

      Alhamdulillah Allah bagi rezeki bertemu dengan insan2 yg sgt baik dan supportive mcm LZ dan yg lain. 😘😘😘

      Semoga ukhwah kita mendapat keberkatanNya dan berpanjangan. InsyaAllah. 😍😍😍

      Delete
  8. Wowww.. cantik handbag tu.. tahniah ana 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah 😍

      Cantik sgt2 Dilah. Terpegun time dapat tu 😊

      Delete
  9. Wahhh, meriah sangat hadiah tu kak. Merah lagi~ Styloo gituu. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merah menyala tu. Dari jauh boleh nampak dah ana. Hehe. 😘

      Delete
  10. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari Kumpulan Kami Suka Terjah Blog ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah Hani. Nanti ana ke sana pula. =)

      Delete
  11. Replies
    1. Alhamdulillah rezeki sy. Terima kasih 😊

      Delete
  12. wahh cantik hadiahnyer tu, tahniah - datang dari geng kami suka terjah blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu geng ler kita. Nanti kak ana terjah blog awak pula ye 😘

      Delete
  13. Tahniah Ana
    Tahniah LZ juga.
    Semoga ukhuwah berpanjangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih wak. InsyaAllah mudah-mudahan πŸ‘

      Delete
    2. Terima kasih pakcik WP πŸ˜„

      Delete
  14. Cantiknya beg tu. Tahniah Kak Ana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih 😍😍😍

      Delete
  15. Alhamdulillah rezeki berblog :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki Allah bagi 😘

      Delete
  16. Replies
    1. Best sangat2. Terima kasih pada LZ 😘

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah saya akan membalas kunjungan anda semua ❤