WELCOMING JANUARY GIVEAWAY

Assalamualaikum.

Cantikkan kain songket Sarawak nie. Sis dah lama dok ushar kain songket nie tapi tak terbeli2 lagi. Tapi kain songket nie boleh dapat free jer tau. Suka tak?? Kalau suka boleh cuba GA dekat bawah nie. Mana tau ada terselit rezeki kita kan.

WELCOMING JANUARY GIVEAWAY

Welcoming January GiveAway 07-17 January 2017



JOIN WELCOMING JANUARY GIVEAWAY :

1. Tulis entry dengan tajuk Welcoming January GiveAway
2. Like FB Page : EcaDwinkyAsha Blog
3. Letakkan link entry korang di SINI.


Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

22 comments:

  1. Cam best je.. nanti Sha joint..
    All the best Ana..

    ReplyDelete
  2. Menarik hadiahnya :) Good luck ana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Ana dah lama berkenan dgn kain songket nie cuma tak terbeli2. Mana tau ada rezeki Allah nak bg. Siqah join sekali tau. :D

      Delete
  3. Replies
    1. Hi Unni. Thanks tau. Unni jom join sekali. :)

      Delete
  4. Replies
    1. Kan. Kalau dapat free mesti bertambah cantik. Hehe. Jom ccik Itah kita join sama2. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Memang best kak. Jgn lupa join tau. :)

      Delete
  6. Terima Kasih sudi join GA eca.
    Semoga berjaya dalam GA ini & jangan lepaskan peluang untuk ikuti GA pada setiap bulan sepanjang tahun 2017.

    loves,
    ecadwinkyasha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih tuan tanah. Semoga terus berjaya ye. :)

      Delete
  7. Tahniah Ana..
    http://www.ecadwinkyasha.com/2017/01/pemenang-welcoming-january-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki Ana kali nie. Terima kasih Sha 😍

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah saya akan membalas kunjungan anda semua ❤