BLOGLIST TAHUN BARU 2017

Assalamualaikum.

Memandangkan lately nie sis jadi rajin sangat mengupdate blog, so sis nak la jugak mencuba nasib join segmen dari blogger Zafirah Nazri nie. Korang yang nak jugak join macam sis nie, just clik je banner kat bawah nie dan tengok syarat2 simple tuan tanah. Good luck guys!!!!


Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

20 comments:

  1. done join segmen ni! all the best! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh... All the best to u too dear.. :)

      Delete
  2. hai.. blogwalking here! Selamat berkenalan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye huda. Thanks BW sini. Salam perkenalan jugak dr sis.

      Delete
  3. terima kasih join .. senarai peserta sudah di update yer .

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/p/senarai-peserta-bloglist-tahun-bar-2017.html

    selamat blogwalking :)

    ReplyDelete
  4. singgah dan follow sini #53 :)

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/12/bloglist-tahun-baru-2017.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for follow. Sis dah follow back awak ✌

      Delete
  5. ayu datang dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye.. ayu ada buat segmen blogwalking.. hehe

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/12/bloglist-tahun-baru-2017.html

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/12/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi ayu. InsyaAllah nnti sis bw and join segmen awk ye ✌

      Delete
  6. singgah dari segmen sama..:) :)
    peserta #23

    ✿ http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/12/bloglist-tahun-baru-2017.html ✿

    nak free sample product? terjah sini okayy

    ✿ http://meinnameisthazrina.blogspot.my/ ✿

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama
    jemput singgah http://tintamoden.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. selamat petang , selamat tahun baru . boleh semak senarai pemenang di sini . heeee , enjoy your new year !

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/01/pengumuman-pemenang-segmen-bloglist.html

    terima kasih di atas sokongan anda :)

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah saya akan membalas kunjungan anda semua ❤