Eleven Rooftop, Hotel Perdana

Assalamualaikum.


Makan malam terakhir di Kota Bahru special sikit. Memandangkan en suami ada dinner disini dan masih ada 3 table kosong untuk walk in customer, so sis pun selitlah sekali.

Eleven Rooftop di Hotel Perdana nie satu2nya restoran yang korang boleh makan sambil enjoy 180 degree night view of KB. Makanan yang disediakan ialah berkonsepkan grill and steamboat. Ala macam Seoul Garden tue la senang cerita. Harga sekepala hanya RM65 sahaja.  Restoran nie beroperasi dari pukul 1800-2230. So makan la sampai muncit perut tue.


Welcome to Eleven Rooftop

Sampai2 jer terus tinjau bahagian luar. FYI, ruang makan hanya terletak di sebelah dalam sahaja ok. My first imagination was boleh makan2 sambil tengok kotaraya KB la konon. Sekali tidakkk sama sekali. (My imagination memang selalu jauh menyimpang dari realiti)





Dah puas cuci mata kat luar,jom cuci mata pulak tengok ape menu2 yang ada. 


Bahagian desserts. Ada kek, choc fountain, fruits dan kuih2





Nie bahagian bahan2 untuk grill dan steamboat. Biasa la ada pelbagai jenis bebola, marinated meats, vege etc.



Fried Noodles
Pineapple fried rice












Dressing yang disediakan. Sos Korea pun ada.


ABC corner
Beverages.
Ice-creams

Sebelum makan..







Lepas makan tak sempat nak amik sebab kekenyangan tahap gaban.



Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

1 comment:

  1. kalau mcm ni punye byk makanan...sampai pecah la perut kena makan...rugi kalau tak rasa

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah saya akan membalas kunjungan anda semua ❤