Rodeo Steakhouse


Assalamualaikum.

Dah lama teringin nak makan kat sini sebab selalu gak dengar org sebut pasal steakhouse nie.. tapi tue dulu2 la sebab penah masuk dalam JJCM.. so bila dah tak tau nak makan kat mana, kami decide nak dinner kat sini.. terletak bersebelahan dengan Mee Tarik Warisan Asli.. Berkonsepkan ala2 Cowboy.. Waiter semua pakai topi Cowboy wokeehhh...


Big boss melilau tgk sekeliling

Starter.. garlic bread and mushroom soup.. RM6.. 
 
T Bone steak..Harga RM19.50.. Gravy blackpepper.. Ok la rasa dia.. tak la sedap sgt..
French fries pun kami order. RM4 shj..
Big boss makan baby bite jer... sbb ingtkan ada mash potato dlm steak tue.. skali kentang keras seketul yg ada.. kami mkn pun dah rasa keras ape lg big boss nie..
Macaroni cheese.. sebelum dapat dah terbayang macaroni ala2 kenny rogers tue.. skali amik ko.. macaroni goreng ''di saluti'' sekeping cheese atas dia.. huhu.. harga dalam  rm7.50..


Overall, makanan kat sini tak nak menepati selera kami.. Rasanya banyak lagi steakhouse kat luar yg boleh bg lagi best dgn harga yang sam kat sini.. Fisrt and last kami ke sini la nampaknya..

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

No comments:

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah saya akan membalas kunjungan anda semua ❤