Menang GA by Mek Zombie

Assalamualaikum.

Alhamdulillah ada lagi rezeki extra buat sis. Tengah belek-belek reading list malam sabtu lepas ternampak post nama pemenang GA dari Mek Zombie. Macam biasa lah nak lah tengok terselit rezeki ke tak,  sekali ada. Alhamdulillah. Terima kasih Mek Zombie atas penganjuran GA tersebut. Didoakan semoga rezeki Mek Zombie sentiasa dimurahkan. InsyaAllah. 



Hadiah apa yang sia dapat tak tahu lagi. Mek Zombie kata SUPRISE. Nanti dah dapat sis update dekat blog ye. Tapi yang pasti antara satu hadiah di bawah ni lah. 






Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

32 comments:

  1. Ahamdulillah..rezeki tu..tahniah Ana. seronok berblogging ni kan dapat kawan..dapat hadiah bagi menceriakan hari2 kita kan dan mana tahu bloging boleh menjana pendapatan sampingan kan ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak. Rezeki extra ni. Betul lah kak. Ramai kawan baru Ana dapat dekat blog ni. Semua baik2 dan supportive belaka. Semoga mereka semua dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. InsyaAllah 😘😘

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah Husniey. Terima kasih. Semoga rezeki Husniey juga dimurahkan InsyaAllah 😘😘

      Delete
  3. Alhamdulillah, murah rezeki akak. Rasa macam banyak je akak menang GA nii. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Rezeki memeriahkan GA kawan2. Semoga rezeki Ana juga dimurahkan 😘

      Delete
  4. Tahniah Ana Suhana..
    Alhamdulillah rezeki Ana kali ini..
    Saya tumpang happy ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih LZ. Semoga rezeki awak juga dimurahkan 😘

      Delete
  5. Rezeki tu! Wah, tahniah tahniah. Admire sebab rajin join giveaway. Anyway, tempat yang saya kerja pun banyak juga buat giveaway. Boleh check IG and Twitter @gayatravel! :)

    Best regards,
    www.pojiegraphy.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo kerja dekat Gaya Travel ke. Bestnya. Selalu tgk Gaya Travel ke sana sini jalan2. Admire sangat. 👍

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah rezeki extra. Terima kasih Shahril 😀👍

      Delete
  7. Replies
    1. Terima kasih Zaf. Tahniah untuk Zaf juga 😘

      Delete
  8. Tahniah kak Ana, ada nama saya juga tu, hihihi. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Aah nama Mai atas kak Ana je. Tahniah buat Mai juga 😘

      Delete
  9. Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih Busyra 😘

      Delete
  10. Replies
    1. Alhamdulillah rezeki saya. Terima kasih 😊

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah sis akan membalas kunjungan korang ❤