Hadiah GA Azzyatiliah - Scarves Ainna's by Butik MaMa

Assalamualaikum.

Hadiah dari 3rd mini GA by Azzyatiliah.blogspot.my dah pun selamat sampai depan pintu rumah pada sabtu lepas. Memandangkan sis guna alamat rumah mak,  semalam baru berkesempatan amik bungkusan tu. 



Bertambah lagi satu koleksi tudung dalam almari. Yang paling sis suka sebab tudung ni tudung bawal. Senang lah pakai.  Terima kasih Azzyatiliah. Semoga murah rezeki awak sekeluarga. 

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

29 comments:

  1. Tahniah!
    Akak penggemar bawal ke? Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ana. Selain shawl, kak ana suka jugak bawal. Senang nak pakai.😊

      Delete
  2. Wasalam kak Ana.. Tahniah.. =) Murah rezeki akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih shikin. Semoga rezeki awak sekeluarga juga dimurahkan. InsyaAllah 😘

      Delete
  3. waaa, tahniah kak ana! cantik! lagi cantik kalau kak ana pakai kan hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Hannan. Kalau hannan pakai lagi molek rasanya. 😘

      Delete
  4. bestnyaaaa,murah betul rezeki kak. tahniah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ira. Kak Ana doakan semoag rezeki Ira juga dimurahkan. InsyaAllah 😘

      Delete
    2. Hehee aamiin. Terima kasih kak 😍

      Delete
  5. cantik tdung kak ana. kjap lg , brtmbah la tu keyakinan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudung je yg cantik dik oi. Kang bila pakai, orang duk pandang tudung tu je. Takut Kak Ana pulak yang perasan orang pandang kak Ana pulak nanti. Haha.

      Delete
  6. Tahniah kak dapat tudung! cantik pulak tu hehe. btw saya singgah dan follow blog ni ya. Salam kenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan jugak dari Kak ana. Nanti kak Ana singgah blog awak lagi ye 👌

      Delete
  7. Cantikk tudung ada pearl,alhamdulilah rezeki tu 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih Husniey 😘

      Delete
  8. pastel color cantikk...rezeki tu..makin seronok berblogging mcm tu kan Ana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azam baru kan kak. Kena aktif blogging tahun ni 😀

      Delete
  9. Cantiknya tudung ana :) Alhamdullilah rezeki murah :) Tudung bawal memang lagi senang pakai kan. Cepat siap. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Siqah. Semoga rezeki Siqah juga dimurahkanNya.😘
      Betul tu. Tudung Bawal lilit jer dah siap. Dulu kini selamanya tudung bawal. Hehe.

      Delete
  10. tahniah sis, alhamdulillah, bertambah koleksi..hehe

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Nanti elsa upadate tau bila pakai jubah tu. Confirm comel 😘

      Delete
  12. Comel tudung tu, siap manik2 kecik. Hihihi mai suka bawal kalau masa pakai spek, sebab tak kembang sangat, hehehe.

    Tahniah kak Ana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mai.

      Skrg kak Ana tak reti pakai bawal mcm biasa tu. Rasa muka nampak kelakar. Kak Ana akan pakai mcm shawl tu. Lagi senang dan simple. 😘

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah sis akan membalas kunjungan anda semua ❤