Cruise Tasik Putrajaya

Assalamualaikum.

Hollaaa... 9 bulan tak berusik langsung blog nie. Kemalasan untuk menaip setinggi gunung kinabalu u olls. Lagi2 bila dah tak bekerja nie kan, bertambah2 lagi lemak tepu kat jari2 nie. 

Ok la kali nie sis nak update tentang sis naik cruise di Tasik Putrajaya awal Mac hari tue. Pada yg tak tau nak buat apa time weekend kan, boleh la cuba naik cruise nie. Hanya 45 minit je boleh complete tawaf tasik Putrajaya nie. Siap ada penerangan lagi setiap kali kita lalu dekat bangunan2 dan jambatan2 yang ada di sekeliling tasik tue. Harga cruise hanya rm30 utk dewasa. Kanak2 dan warga emas ada diskaun.









Lepas cruise boleh jalan2 sekitar Putrajaya . Ada hot ballon untuk di cuba ( we olls tak cuba sebab gayat) dan window shopping di Alamanda. So jom kita ronda2 di Putrajaya.

ps: Time sis nak naik cruise tue sis kena tunggu lebih dari setengah jam. So lebih baik korang semak dahulu jadual cruise sebelum beli tiket. 


Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

No comments:

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah sis akan membalas kunjungan anda semua ❤