Burger Bakar Abang Burn

Assalamualaikum

Fenomena burger bakar abang burn nie femes kira2 3 tahun lepas.. memang hangat di perkatakan la time tue.. Sampai ada yang sanggup beratur lama nak dapatkan BBAB nie.. 

Selepas 3 tahun baru kami merasa sendiri BBAB nie.. tue pun lepas BBAB nie buka kedai di Taman Bidara Selayang.. Bukan tak pernah rasa burger bakar, mana2 yang jual pasti kami singgah.. So nak la comparekan dgn BBAB nie.. Sedap ke tidak yer..

BBAB di Taman Bidara nie sederet dengan kedai tomyam, steakhouse dan banyak lagi.. yg pasti BBAB nie yg paling hujung.. so dari main road dah boleh nampak signboard dia.. senang sgt nak cari.. Yg best kat sini, kalau kita teringin nak makan tomyam tapi kawan2 kita nak makan burger bakar nie, boleh je duduk mana2.. dorang akan hantar.. 

Ok berbalik pada cerita, sampai jer kat sini kami terus ke kaunter untuk buat pesanan.. Tak sampai 5 minit, semua pesanan dah dapat.. Pantas kot.. Tak yah tunggu lama2 sampai perut masuk angin..


Starter kami pekena meatball..RM9.90.. tak yah ke Ikea utk makan meatball ok.. gravy black pepper.. kami suka meatball tue..
menu kedua, cheesy wedger..RM5 shj.. rasa dia setanding wedges KFC.. dan kami memang hantu cheesy wedges..


Menu utama, burger bakar..kami letak semua topping.. ada cendawan goreng, turkey slice dan beef slice.. cheese pun ada.. sesak nafas gak la nak perabis.. RM12.90..
Close up sikit isi burger...

So far, kami berpuashati dengan BBAB nie.. rasa sama jer dgn burger bakar yg lain.. cuma isi daging kat sini tebal dari tempat lain..

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

No comments:

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah sis akan membalas kunjungan anda semua ❤