Savaro

Assalamualaikum...

Promosi http://www.groupon.my/ kembali lg... tgk2 de restoran halal di Publika tgh buat promosi dr 16/9/13 - 15/11/13.. beli kupon RM25 dapat voucher RM50.. kami beli kupon RM75 utk voucher RM150... yg seronok promosi kita xperlu tempah 3 hari awl ke ape ke.. boleh walk in terus.. dari pukul 10pg-10mlm.. so apa lagi, lepas maghrib je terus start enjin kereta menuju ke destinasi bajet kami kali nie..

Restoran Savaro nie terletak sederet dengan Old Town White Coffee.. so xsusah nak mencari.. Konsep  restoran nie ala2 English Garden.. cantik dan teratur.. pelayan2 di restoran nie mmg terbaik.. peramah bukan main.. sampai rasa segan nak makan..

Savaro bermaksud SAVour the taste and AROma... restoran ini di miliki oleh Global Settlers Sdn Bhd dan milik penuh Felda... baru di buka Ramadhan lepas.. 

Yang nie dekorasi kat Savaro...










 
 





 Yang nie pulak menu yang kami order...


Yogurt oren dan tembikai.. Puas hati ngan yogurt oren tue.. yg kat tgh2 tue kuih bangkit keluaran Felda..di sajikan sementara tggu makanan siap..

Dessert pertama kami  ialah bubur kacang.. lemak manis..sesuai makan time minum petang...
Lagi satu dessert kami order marble cheese.. cheese sepenuh2nya... muak nak hbs kan.. tp sedap..

Main course kami carbonara pasta.. signature dish kat sini.. yg nie pun jenuh nk perabis.. tp kalau betul2 tgh lapar, sekejap je nie..

Yg nie nasi lemak.. nasi xberapa lemak so x terasa muak sgt.. sambal ok xpedas sgt..ada ayam goreng dan keropok ikan.. sesuai utk makan tengahari...

Menu terakhir mix grilled kebab dengan buttered rice, salad dan homemade sauce..


 Total semua yang kami makan...






But actual total paid is RM75...ok la tue..;)


p/s: set sarapan pun ada... dari 7-10 pg setiap hari.. 



~TAMMAT~


Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

3 comments:

  1. nice and cozy restaurant dia. jauh sgt la plak kt kl nun :(

    ReplyDelete
  2. insyaAllah ade rezeki boleh cuba mkn kt sini yer..mana tau akan dtg ada cawangan baru kat tmpt awk kan.. ;)

    ReplyDelete
  3. Nicely review for Savaro, do you try our new menu? Please do visit us again. Thanks

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah sis akan membalas kunjungan anda semua ❤