Rock Salt Grill & Coffee

Assalamualaikum..


Hari ini makan-makan bersempena utk meraikan hari terakhir seorang rakan sepejabat kami.. memandangkan xde farewell party dari management, so kami decide nk belanja dia lunch.. pikir punya pikir, akhirnya kami ke Rock Salt Grill & Coffee di Aeon AU2.. sebuah restoran Arab / Pakistan.. Pelbagai menu yang di sajikan.. Nak tau lebih lanjut menu2 yang ada sila la klik link nie.. http://www.rocksaltgrill.com.my/index.html



Bergambar itu wajib..
Kitchen bar view...
Antara ruang santai yang di sediakan.. Berat kot nk gerakkan sofa nie..
Lagi satu ruang makan kat sini..
Set A - Chicken kebab..RM19.50..kebab nie rasa ala2 otak2 tp terasa pedas dan masinnya..

Set D - Peshawari Chicken Karahi.. RM17.50..  peshawari chicken nie bak kata pekerja kat sini rasa cam ayam masak merah tapi xpedas.. bila kami rasa xpun rasa ayam masak merah tue.. rasa dia mmg xpedas, ade rasa tomato, kentang dan at the end ada rasa lengkuas/halia..

Set A- Chicken and lamb kebab..RM19.50.. set nie boleh pilih sama ada nak nasi atau naan...

Set A - Grill chicken.. RM19.50..haaa yang nie la naan tue.. mmg sedap dan agak rangup..ada sesame seed lagi..portion ayam yg kami dpt sgt besar..mmg xhbs..siap tapau lg..


Set C- Chicken mandi.. nasi dia sedap..sama seperti rasa nasi arab yang lain.. ayam pun lembut...semua set di atas ada segelas air oren/coke dan salad.. cuma kalau ada kuah kari / sup mesti lg sedap..


Dessert 1- Tiramisu Mille Crepe.. RM9.50..rasa tiramisu mmg kuat..sedap jugak..
Dessert 2- Vanilla Mille Crepe..RM9.50..belum makan dah bau manis crepe nie..bau manis mcm bau gula2 kapas..sedap dan kami sgt suka...
Creme Brulee..RM9.50..gula hangus dia dh terlebih hangus dan terasa pahit..tp sedap jugak..



Muka happy dpt makan.. dan pn isteri dah semakin mengembang nampaknye..huhu


Akhir sekali, kepada Husna Nida.. we wish u all d best.. may u success in ur next step and future as well.. keep in touch.. tq and sorry for everything...


She is in grey shawl...

Rock Salt Grill & Coffee

Alamat :  AEON AU2 Setiawangsa, 
                 Lot G30 & G35, 
                 Ground Foor, No. 6 Jalan Taman Setiawangsa,  
                 Jalan 37/56, AU2 Taman Keramat,
                 50450 Kuala Lumpur

Telefon  :  +603 4266 6532 

Waktu Operasi : 1000-2230 setiap hari 




~TAMMAT~





Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

4 comments:

  1. skrg ni licha suka makan nasi arab. sedap.. :) xnk review restoran kt cyberjaya pulak ke? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami sentiasa suka..xtau la ble nk muak ngan nasi arab nie..hehe..insyaAllah kalau berkesempatan kami ke cyberjaya pulak yer..;)

      Delete
  2. hmm.. terliur saya tengok makanan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba la rasa..mne tau memenuhi cita rasa awk kan..nnti bley bg feedback kt sini plak..;)

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah sis akan membalas kunjungan anda semua ❤