Sweetree

Assalamualaikum..


Kali nie saja je nak kongsi gambar2 time kami g makan kat restoran Korea di Ampang awal tahun lepas.. Yes memang citer dah lapuk tapi kesah pulak we all..haha..

Malas nak tulis panjang2..layan kan je la apo yang ado nie haa..

Ala tomey2...
 Hiasan restoran di tingkat atas..


Satu2 nye tangga yang ada..
Buai laju2..sampai negeri Korea..jom tgk menu..harga belakang kira..;p.
Satu2 nya pokok yang boleh survive dalam bangunan..
Ruangan bergosip turut di sediakan...
Sudut mengenal bahasa Korea..
 


Bukan kenal pun gambar2 tue..eksen je lebey..
Orang kata kalau nak wangi kena duk dalam taman bunga..

Haa yang kat bawah nie plak makanan yang ada kat situ..nama2 makanan tue memang sah la xhengat dah..

Yang nie appetizer dia..
Yang nie je ingt..fish n chip..
Yang nie nasi putih ngan masakan ala2 phad prik..agak sedap..
Xtau ape mende nie..;(

Yang nie perencah2 yang di beri..pelik2 kot..
Yang nie sushi kot..sumpah xley masuk dalam tekak nie..cmno nak g korea haa..
Haa yang nie special sikit..Owner restoran nie buat demo kat ktrg tentang gula2 zaman dahulu kala..He's so friendly..
Ok tuan2/puan2, masukkan sikit demi sedikit ye..jgn nak gelojoh ok..
Minta2 la jd..klu x, hilang kemachoan aku..
Tara...gula2 brown sugar..pahit2 manis..terbaik..

Sekian terima kasih...


~TAMMAT~ 

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

No comments:

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah sis akan membalas kunjungan anda semua ❤