Kenny Rogers

Assalamualaikum..

Kenny Rogers roaster..healthy food.. less fat..less salt..less calories..

Sempena nak raikan sorang budak opis yang dah nak berhenti, so kami decide makan kat sini je.. sebenarnya kehabisan idea nak bawa g makan mana..tp ok ape kan KR nie.. sedap dan berkhasiat kot..;)

Macam biasa KR kat KL Festival City nie xberapa nak ramai..so masa nak menunggu tue xla lama.. senang citer cepat sampai cepat makan cepat balik..;)



Harap maaf kalau xbley nak nampak pape..

Antara side dish yang ada..boleh pilih mana2 utk 3 dish..




Sebab kami ada KR card dan makan pada hari Rabu, set nie kami free 1..;)


Pilih jangan xpilih..


Ida dak gedik (blue one)..tq 4 being one of our group members..;)
Muka nak excited...



Sempat lagi kot...semua yang lalu mesti nak pandang..rasa glamor plak u olls..haha..

Bajet Couple of d year..

1,2,3,4...motif??
 
~TAMMAT~

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

No comments:

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah sis akan membalas kunjungan anda semua ❤